Кейт Мидълтън – Кралицата на висшата улична мода

Херцогинята на Кеймбридж Катрин бе обявена за „Кралицата на висшата улична мода” от посетителите на сайта VoucherCodes.co.uk. 29-годишната красавица моментално се превърна в модна икона след сватбата си с британския принц Уилям, кога

2011-09-14 18:10:52
Кейт Мидълтън – Кралицата на висшата улична мода
Херцогинята на Кеймбридж Катрин бе обявена за „Кралицата на висшата улична мода” от посетителите на сайта VoucherCodes.co.uk.

29-годишната красавица моментално се превърна в модна икона след сватбата си с британския принц Уилям, когато носеше ослепителна сватбена рокля на Александър Маккуин. Тоалетът, с който в края на май Кейт се появи на официалната среща с президента на САЩ Барак Обама и съпругата му Мишел Обама - бежова рокля на Reiss, предизвика истинска истерия и доведе до щурмуването на веригата магазини за облекло от хиляди британки, решени да се сдобият със същата дреха.

На второ място в класацията е поставена сестрата на Кейт Мидълтън – Пипа, а на трето – британската изпълнителка Черил Коул. Челната петица се допълва от съпругата на футболиста Уейн Руни – Колийн, и певицата Моли Кинг.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия